Julebrev 2015

På årets siste dag har jeg endelig fått begynt med årets julebrev. Hovedgrunnen til utsettelsen er da at jeg håpet at jeg snart kunne skrive noe om at jeg f.eks. var ferdig med første kapittel i bokprosjektet mitt. Men først litt om året 2015.

Etter at jeg traff Sissel i fjor høst så forlovet vi oss på våren og giftet oss på høsten. Jeg vet ikke om jeg bør anbefale dette som en generelt råd, men når man først har truffet den rette er det vel ingen grunn til å vente, og det er forøvrig greit å kunne rapportere at noe kan gå fort om andre ting går litt tregt.

Det har ellers vært kjekt å bli kjent med Sissel sine venner og familie. I sommer var vi på en god gammeldags bilferie i bobilen min (Hiace varebil),  og det var spesielt trivelig å treffe gamle venner i Trøndelag og på Sunnmøre. Bilferie med innlagt besøk kan anbefales til alle og vi håper da at noen også vil stikke innom oss om dere skulle finne på å dra en tur til sørvestlandet.

Så til "hovedjobben" også dette året. Et viktig mål var å finne ut hvem som er hvem på gamle bilder for derigjennom å vite hvem  i pantedokumentene som bare er "spøkelser" som svindlerne har funnet opp for å overføre i størrelsesorden 50% av arealet i Øksendalen til nye eiere. Tinglyste dokumenter kan lyve!  men ikke bilder!?

Som dere kanskje skjønner er det endel som ikke ser fram til en offentliggjøringen av min alternative historie. Jeg har hørt fra noen at det kan bli vanskelig å bo på Øksendal om jeg offentliggjør hva jeg har funnet. På adresselista for dette julebrevet står også lokale venner og en grunn til å legge med ei lenke til et første ufullstendige utkast til første kapittel, er å få tilbakemeldinger om de det er noe grunnleggende jeg har misforstått. Internettlenke:FJERNET

Jeg takker ellers for kontakt i dette året og et Velsignet nytt år til dere alle!