Julebrev 2004

Et nytt år er gått siden sist julebrev, og siden vi fikk digitalkamera under treet i fjor, er det lettvint å inkludere noen bilder og la dem gi en liten rapport om hva som har skjedd siden sist.

Tiden før ferien forløp som vanlig med noen turer til Bergen hvor vi traff Vidar, og Surnadal hvor vi traff familien til Arnhild. Bildet til venstre er fra Bryggen i Bergen. På bildet i midten er det noen fra familien til Jostein (Arnhilds bror) som er i forgrunnen, mens Arnhilds feriehus befinner seg bakgrunnen. Det neste bildet viser Vidar i ferd med å tette noen av de mange rusthullene på bilen sin.

 

Høydepunktet i ferien var et besøk på Sunnmøre av en famile fra Nederland (kollega fra en kristen lærerskole som jeg traff på en kreasjonistkonferanse), Jostein med familie og Vidar med kjæreste. Bildet til venstre er tatt på Runde og da var Jostein & co reist, men vi hadde ellers mange andre turer sammen, og lite kan måle seg med Sunnmøre når været slår til med ukevis med sol og finvær. Den tradisjonelle ferien vår på Sørlandet inneholdt også i år litt snekring på den gamle løa til mor mi, men på grunn av ryggproblemer (prolaps), ble det litt mindre arbeid på faren (bildet i midten) og desto mer arbeid på sønnen (bildet til høyre). Vi ser også båten vår som vi har planer om å seile rundt med i Sørlandets skjærgård, men denne sommeren kom den ikke lenger enn ut av løa fordi den stod i veien for arbeidet.

 

 Her må det også nevnes at Arnhild hadde sin første Sydentur i høstferien. På Mallorca var det fint å være. Det blir nok ikke siste turen. Godt å kople helt ut med sol og varme. Jorunn (søster) var et trygt reisefølge for en som er litt lite bereist.

Vi er nå kommet til desember og generelt må vi si at vi har det bra. Jeg har hatt et par tilbakefall når det gjelder ryggen i høst med tilhørende sykemelding, men også det kan være en del av Guds velsignelse. Mens jeg har vært hjemme, har jeg fått relativt mye tid til å jobbe med de ulike prosjektene mine.  Året 2005 år er oppnevnt til å være verdens fysikkår fordi det er 100 år siden Einstein kom med sine teorier, og jeg ser ikke bort fra at dette året kan være en passende anledning til å presentere en bedre vitenskap.

 Vi vil ønske dere alle ei riktig god jul og et velsignet nytt år!

Hilsen Arnhild & Erling